در این مقاله درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راه حل های برای نچسبیدن ژله به ظرف توضیحاتی ارائه می کنیم.
چسبیدن ژله به ظرف چه دلایلی دارد
اگر شما نیز در درست کردن ژله مشکل دارید و هنگام در آوردن ژله از ظرف ، ژله تان به قالبش می چسبد این مطلب از بخش نمناک را که درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راهکارهایی برای نچسبیدن ژله به ظرف ارائه می کند مطالعه بفرمایید.
از علل چسبیدن ژله به ظرف چه می دانید
یکی از علت های چسبیدن ژله به ظرف روغن نزدن به قالب ژله می باشد.
برای
اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و
یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل
فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط
آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله
را بریزید .
آشنایی با دلایل چسبیدن ژله به ظرف
جنس ظرف ژله یکی دیگر از علل چسبیدن ژله به قالب است
بهترین
قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست
.قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های
قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر
اگر می خواهید ژله به قالبتان نچسبد ژله را غلیظ تر درست کنید
وقتی
می خوایم ژله رو قالب بزنیم باید یه کم سفت تر درستش کنیم یعنی فقط با یه
لیوان آب داغ و وقتی خوب سفت شد قالب رو درون ژله فرو میبریم ، نباید قالب
رو بلند کنید یک کمی بکشین بعد برش دارین تا ژله با قالب بالا بیاد .
دلایل چسبیدن ژله به ظرف
زمان بستن ژله در چسبیدن به ظرف یا راحت جدا شدن آن تاثیر گذار است
هر
چقدر که ژله مدت زمان بیشتری داخل یخچال بماند با ریسک کمتری برای
برگرداندن همراه است و احتمال اینکه ژله به ظرف بچسبد کمتر است اما هرچه
ژله زمان کمتری درون یخچال باشد احتمال اینکه در هنگام برگرداندن خراب شود
یا نمی از آ« به ظرف بچسبد بسیار زیاد است.
چند راه حل برای پیشگیری از چسبیدن ژله به ظرف
استفاده از آب داغ
وقتی
دسر کاملا بست ، یک ظرف محتوی آب داغ ( جوش ) آماده کنید قالب دسر رو
پانزده تا بیست ثانیه داخل اون قرار بدید بعد برش گردونید تو ظرف مورد
نظرتون.اگه کمتر ازاین زمان تو آب داغ قرا ر بدید لایه بیرونی دسر کامل آب
نمیشه بنابراین کامل جدا نمیشه اگه هم زمان زیاد بشه دسر بیش ازمقدار مورد
نیاز آب میشه .
یک تجربه: ظرف محتوی
آب داغ رو خیلی بزرگ انتخاب نکنید ، یه بار برای مهمونی کلی دسر تهیه کرده
بودم ، دیدم مامانم یه قابلمه بزرگ آب داغ گذاشته رو گاز ، منم تنبلیم گل
کرد گفتم ازهمین آب داغ استفاده کنم ، دو طرف قالب رو گرفتم و فرو بردم تو
آب داغ ، یهو بخارش خورد به دستم و قالب ازدستم ول شد افتاد تو قابلمه بزرگ
پر از آب جوش ، تا به خودم بجنبم دو تا کفگیر بیارم و قالب رو از تو ش
دربیارم دسر نازنینم تقریبا" تو آب حل شد!
استفاده ازحوله گرم و سشوار
بعد
ازبستن دسر اون رو به همراه قالب تو یه ظرف دمر کنید ، حوله ای رو که
ازقبل گرم کردید بپیچید دور قالب وقتی دسر ازقالب جدا شد وافتاد تو ظرف ،
حوله روبردارید تقریبا" یک دقیقه زمان میبره.به همین ترتیب میتونید از سشوار هم استفاده کنید ، سشوار رو بزارید رو آخرین درجه ش و مرتب همه جای قالب بگیرید تا دسر از قالب جداشده و بیفته تو ظرف .
چرا ژله به ظرف می چسبد
نحوه خارج کردن ژله از قالب:
ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.
قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.
قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.
این کار را چند بار تکرار می کنیم.
نکته 1: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.
نکته 2: همانطور که گفتیمممکن است لازم باشد این کار را 3-2 بار انجام دهید.
نکته 3:
توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا
ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی
دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.
سایز قالب ژله :
برای اینکه بفهمیم برای یه قالب خاص چقدر ژله لازم داریم کافیه قبل از
آماده سازی ژله قالبتون رو با لیوان یا پیمانه ای که ژله رو باهاش درست
میکنید از آب پر کنید و ببینید چه مقدار آب توش جا میگیره بر طبق اون
میتونید متوجه بشید که آیا ژله تون به اون قالب اندازه میشه یا نه و یا چه
حجمی از قالب قرار میگیره .
برای هر بسته ژله ی 1.5 تا 2
لیوان آب احتیاجه ، از روی این میتونید تعیین کنید که تو قالب مورد نظرتون
چند بسته ژله ی آماده جا میگیره .
با دلایل چسبیدن ژله به ظرف آشنا شوید
چطور ژله را مغذی تر کنیم؟
اول
اینکه پودرهای ژله خودشان به اندازه کافی شکر دارند و نیازی به افزودن این
کربوهیدرات ساده و مضر به آنها وجود ندارد. دوم اینکه برای بالا بردن ارزش
تغذیه ای ژله ها، می توانید انواع میوه های دلخواه را قبل از بستن آنها
اضافه کنید.
فقط حواستان باشد که کیوی، آناناس، انجیر و انبه در ژله آب می اندازند و باعث می شوند ژله نبندد.
مرکبات مختلف مانند پرتقال و نارنگی هم باید با پوست نازک رویی شان به ژله ها اضافه بشوند تا آب نیندازند.
از قرار دادن انواع پاستیل روی ژله های نیمه بسته هم خودداری کنید چون این کار باعث آب شدن سطح زیرین پاستیل و شل شدن سطح رویی ژله شما خواهد شد.
اگر
فرزند بدغذایی دارید یا لاغر هستید، می توانید به جای یک لیوان آب سرد، یک
لیوان بستنی وانیلی به پودر ژله ای که در آب گرم حل شده است اضافه کنید.
به این ترتیب، می توانید کالری و ارزش تغذیه ای ژله را تاحد زیادی بالا
ببرید.
namnak.com/چسبیدن-ژله-به-ظرف.p65658
چسبیدن ژله به ظرف و چسبیدن ژله به ظرف چه دلایلی دارد و علت چسبیدن ژله به ظرف چیست و از علل چسبیدن ژله به ظرف چه می دانید و آشنایی با دلایل چسبیدن ژله به ظرف در نمناک.
www.saat24.news/.../چگونه-ژله-را-از-قالب-درآوریم-چندر-روش-ساده-...
Jun 17, 2016 - چگونه ژله را از قالب درآوریم / روشهایی که به سرعت می توانید استفاده کنید.حتی برای مبتدی ها.چگونه ژله را از قالب درآوریم سوالی است که بسیاری از افراد مبتدی برای درست کردن ژله با آن مواجه هستند.برای اینکه ژله به ظرف نچسبد و همچنین پاسخ به پرسش چگونه ژله درست کنیم وشناختن انواع ژله راه حل های زیر را به کار ...
7ganj.ir/فوت-و-فن-های-برش-زدن-و-جدا-کردن-ژله-از-انو/
Feb 6, 2015 - صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از ...
www.parsine.com/fa/news/.../روش-صحیح-جدا-کردن-ژله-از-قالب
Nov 12, 2016 - قدم اول روش صحیح درست کردن ژله است،به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله
را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک
دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب
یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و ...
https://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=703723
سلام دوستانشما چه ترفندی میزنید که ژله هاتون به این ظرفای سیلیکونی نرم نمیچسبه؟؟؟من هر کاری میکنم میچسبه بر نمیگرده تو ظرف تیکه تیکه میشهاز این قالب های سیلیکون.
www.khanoomgol.com › ... › سوالات آشپزی
Mar 5, 2012 - سلام من هروقت ژله درست میکنم میخوام جداش کنم خراب میشه . چکار کنم که زخمی نشه و راحت جدا بشه؟
www.ashpazaneh.com/archive/index.php/t-204.html
Mar 7, 2013 - 20 posts - 10 authors
http://chefshiva.com/wp-content/uploads/2012/10/631.jpg http://chefshiva.com/wp-content/uploads/2012/10/63.jpg بنا به درخواست دوستانم مراحل بیرون آوردن ژله رو براتون به صورت مصور توضیح میدم اول از همه لازمه چند نکته رو در مورد درست کردن ژله و بنویسم ۱٫٫٫٫٫٫٫بهترین قالب برای ژله قالب پلاستیکی و سخت ...
iranbanou.com › آشپزی › سفره آرایی و میوه آرایی
ظرف یا قالب ژله را بشویید که خیس شود و داخل فریزر قرار دهید؛ به این ترتیب، آبی که روی دیواره ظرف بوده، یخ میزند. وقتی خواستید ژله را داخل قالب بریزید، ظرف را از فریزر بیرون بیاورید، ژله را بریزید و قالب را داخل یخچال بگذارید. آب خیس یخزده، مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود و هنگام بیرون آوردن ژله از قالب، راحت از دیواره جدا میشود ...
www.delkhoshi.com › آموزش آشپزی
Dec 31, 2016 - گاهی اوقات شما قصد دارید تا ژله را در یک ظرف شیشه ای درست کنید و تصمیم ندارید آن را به صورت یک ژله قالبی برگردانید. ..... راه حل چیست؟ پس از چیدن میوه ها کف قالب، ابتدا با قاشق مقدار کمی از ژله بی رنگ را روی میوه ها بریزید، به طوریکه ژله به روی میوه ها نیاید. سپس به آرامی قالب را به یخچال منتقل کنید و اجازه ...
www.cookery.ir/pages/default.aspx?mode=article&id=14
معمولا اگر می خواهید ژله زودتر و بهتر فرم بگیرد خوبه به جای 2 لیوان آب از یک لیوان آب جوش برای حل کردن ژله استفاده کنید، ... ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن درجایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم. ..... سرور: ژله ام را برای اولین بار در ظرف سیلیکون درست کردم چسبید
www.cheftayebeh.ir/2011/07/blog-post_06.html
Jul 6, 2011 - خیلی
از دوستان واسشون این سوال مطرح شده بود که : "من قالب کیک سیلیکونی
خریدم. چطوری توش کیک درست کنم؟ چرب کردن میخواد؟ آرد پاشیش کنم؟ همینطوری
کیک ازش راحت جدا میشه؟" . امروز به تفصیل این موضوع رو با هم بررسی میکنیم ببینیم نتیجه چی خواهد بود. سه تا قالب رو به سه شیوه تست میکنیم. اولی رو بدون اینکه ...
espadnews.ir/news/376690/علت-چسبیدن-ژله-به-ظرف-چیست؟
23 hours ago - علت چسبیدن ژله به ظرف چیست؟ در این مقاله درباره علت چسبیدن ژله به ظرف و راه حل های برای نچسبیدن ژله به ظرف توضیحاتی ارائه می کنیم.
hamedan.irib.ir/.../بیرون-اوردن-ژله-از-ظرف?...
که قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر وقتی قراره ژله رو در ظروف تک نفره آماده و در همون ظروف هم سرو کنیم خیلی حساسیتی روی شلی و سفتی ژله نداریم،اما اگر قرار باشه ژله توی قالب آماده بشه و بعد به ظرف سرو منتقل بشه حتما باید از یه قوام و ...
Missing: علت چسبیدن چیست
https://parnianmedia.com/.../بهترین-روش-جدا-کردن-کیک-از-قالب-...
اولین قدم انتخاب یک قالب مناسب است برای پخت کیک می توان از انواع قالبها استفاده کرد : قالبهای چدن ، قالبهای تفلون ، قالبهای ژله ای یا سیلیکونی ، قالبهای آلومینیومی و قالبهای ... از این روش استفاده کنید و نگران چسبیدن کیک به قالب نباشید البته حتما از قالب گالوانیزه استفاده نمایید ... فریتاتا چیست و چگونه تهیه می شود ...
www.beytoote.com/housekeeping/.../tips-candle-making-molds.htm...
قالبهای
شمع سازی , نکاتی برای قالبهای شمع سازی ۱- قبل از شروع، روی سطح کار را
با روزنامه بپوشانید تا اطرافتان کثیف نشود. ۲- تمام وسایل لازم را از قبل
تهیه کرده و کنار دست خود قرار دهید. ۳- برای تمیز کردن ظرف پارافین، نیاز به شستن آن ندارید، بلکه می توانید بلافاصله بعد از استفاده، آن را با یک دستمال و یا پنبه پاک کنید.
www.roozmenu.com › ... › مواد اولیه شیرینی پزی خانگی
Jan 4, 2013 - 100+ posts - 58 authors
من خودم با یک قالبی که زاویه بیشتری داره امتحان کردم واقعا از این روغن راضی بودم بدون چسبیدن به
قالب کیکم خیلی صاف و یکدست در اومد {1}{69} 108613 108614 108615 108616
... استفاده کرد؟؟؟{65}{65}{71} قربانت{2 (5)} نه دیگه این قلم رو شرمنده
داشتن آرد با ژله جور در نمیاد ژله خودش براحتی از قالب جدا میشه {1} ...
https://www.2nafare.com › آشپزی › دسر
اگر بخواهید یک رنگ باشه یک بسته درست کنید و اگر هم نه میتونید مراحل مطلب ژله بستنی را همنطور که در مطلبش توضیح دادم مرحله به مرحله رنگهای مختلف را درست کنید. فقط باید در ... باید خیلی آروم که ترک نخوره وقتی رول شد آن را با چاقوی تیز برش دهید و در ظرف مورد نظرتون بچینید بعد در یخچال گذاشته تا حسابی خودش را بگیره .
www.elischef.ir › کیک و شیرینی
May 11, 2014 - تجربه شخصی من به من ثابت کرده که قالب های سیلیکونی یا ظروف
پیرکس گزینه خوبی برای درست کردن کیک نیستن. اگه احیانا از اون دسته هستید
که سالی یکی دو بار میخواید کیک درست کنید، مشکلی نداره اگه از پیرکس
استفاده کنید. اما اگه عاشق این کار هستید و هر هفته توی خونه تون عطر خوب
کیک میپیچه، ...
www.ettelaat.com/etiran/?p=229980
Sep 10, 2016 - درست کردن ژله به عنوان دسر یک کار ساده و دم دستی به
نظر میرسد. اما همین کار، قلقهای خاص و فوت و فنهایی دارد که باید آنها
را بیاموزید تا ژلهای زیباتر، خوش طعمتر و حرفهایتر داشته باشید. در
اینجا به نکات مهم تهیه ژله در خانه اشاره میکنیم. ۱٫ برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب ...
Missing: چسبیدن
golgo.ir/فوت-وفن-درست-کردن-ژله/
Aug 9, 2015 - ظرف یا قالب ژله را بشویید که خیس شود و داخل فریزر قرار دهید؛ به این ترتیب، آبی که روی دیواره ظرف بوده، یخ میزند. وقتی خواستید ژله را داخل قالب بریزید، ظرف را از فریزر بیرون بیاورید، ژله را بریزید و قالب را داخل یخچال بگذارید. آب خیس یخزده، مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود و هنگام بیرون آوردن ژله از قالب، راحت ...
mamisite.com/forum/t182.html
Jul 29, 2009 - 7-بن ماری یعنی چه؟ یعنی پارافین و بریزین توی ظرف بعد ظرف رو رو اب جوش قرار بدید (حرارت غیر مستقیم بخار آب جوش) 8-برای قالب از چه جنسی باید استفاده کرد؟ ... شمع ژله ایی رو باید خیلی آروم داخل ظرفت بریزی ؛ گاهی اگه خیلی سریع بریزی این مشکل پیش می آد ، البته یه جورایی به نوع پارافین هم بستگی داره ...
https://www.aparat.com/.../اموزش_اسلایم_با_جوش_شیرین_توسط_خو...
Oct 9, 2016
عزیزم باید اسلایم اصلیو درست کنی و تو ی جای خشک و سرد و ظرف در بسته بزاری. کانال مجله خلاقیت♡_♡ @-@. 1 ماه پیش. کانالت عالیههههههه. Pariya. وای ممنون. 3 ماه پیش. اگه ...
www.bartarinha.ir/fa/news/.../سوال-و-جواب-های-مربوط-به-پخت-کیک
Dec 24, 2017 - 8) بیکینگ پودر یا جوش شیرین به
نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده(اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید
2تا3برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه). 9) روغن یا کره رو بیشتر از حد
معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید. 10) اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده.یا اینکه میزان 1سوم توش ...
https://sefidmeshki.com/آموزش-کاشت-ناخن-با-قالب-و-پودر/
Jun 23, 2016 - در
این فیلم از تیپ استفاده نشده و مستقیما مواد روی ناخن اصلی کار گذاشته
میشود ولی کلا میشود همین مراحل را با وجود تیپ انجام داد که در این صورت
مواد به زیر ناخن شره نمیکند و کار تمیز تر میشود.در صورتی که هنوز تسط کامل به کار با قالب ندارید از تیپ استفاده کنید.منتها باید تیپ را سوهان بزنید تا کمی نازک شود ...
sarashpazbashi.com/1393/06/17/pinwheel-jello/
Sep 8, 2014 - بعد از ۳۰ الی ۴۵ دقیقه ظرف رو در بیارید. بسته به دمای یخچال مدت زمان لازم برای تو یخچال موندن ژله متفاوته. ممکنه با ۲۰ دقیقه در یخچال موندن هم ژله بسته بشه و بشه خوب رولش کرد. توجه کنید که اگه زیاد بمونه ژله ترک میخوره و میشکنه. کناره های ژله رو با چاقو جدا کنید. جدا کردن کناره ها ...
www.noorvision.com/.../بیمارستان-و-مراکز-فوق-تخصصی-چشم-...
شبکیه یک بافت عصبی حساس به نور است که به صورت یک لایه نازک در داخل بخش خلفی کره چشم قرار گرفته است و نور را به پیام های عصبی تبدیل کرده به مغز می ... در موارد نادری که مثلاً به علت خونریزی، دیدن شبکیه با دستگاه افتالموسکوپ مقدور نباشد سونوگرافی چشم می تواند اطلاعات مفیدی در مورد وسعت، محل و گاهی علت جدا ...
https://spbaking.com/recipes/کارامل-t111
Nov 25, 2016 - این افزایش رطوبت، بافت بهتری در کارامل ایجاد می کنه و علت اصلی پرطرفدارتر بودن کارامل خیسه. ولی از طرف دیگه زیاد شدن رطوبت، احتمال به هم چسبیدن
ذرات شکر و در نتیجه شکرک زدن کارامل رو بعد از خنک شدن زیاد می کنه که
باید برای جلوگیری از شکرک زدن، یک لیوان آب داغ و برس رو کنار دیگ قرار
بدید و در تمام ...
taheripanah.com/Farsi/page.aspx?id=16
آزمایشات مربوط به زنان پیچیدهتر، گرانتر و مشکلتر است و به همین علت
بهتر و راحتتر است تا درصورت وجود اختلالی در مرد آن را کشف نمود. ...
نمونه مَنی را بایستی در درجه حرارت معمولی اتاق یعنی 20 تا 30 درجه
سانتیگراد نگه داشته و ظرف هم میبایست تمیز باشد. .... گاهی اسپرمها به هم چسبیده و در واقع در «آگلوتیناسیون» پیدا میکنند.
https://khanoomane.com/blog/12-کاربرد-جالب-چسب-حرارتی/
Sep 26, 2016 - این چسب به
دلیل اینکه سریع خشک و سرد می شود در کارهای هنری کاربردهای زیادی دارد،
در این مطلب سایت خانومانه برای شما ۱۲ کاربرد جالب از چسب حرارتی را بازگو
می کند. ۱- گاهی اوقات مجبور ... ۷- طرح انداختن روی ظروف و شیشه ها یکی از کارهای جالب و خلاقانه ای است که می توان با چسب حرارتی انجام داد. برای اینکار ابتدا ...
Searches related to علت چسبیدن ژله به ظرف چیست؟