با کدام روش پخت ، سبزیجات خوشمزه تر می شوند؟
برخی
از سبزیجات به دلیل رنگ و مزه ای که دارند بعد از طبخ زیاد خوشمزه نیستند ،
آشپزهای حرفه ای روش پخت این دسته سبزیجات را با ترفندهای دیگری انجام می
دهند تا خوشمزه شوند.
روش پخت سبزیجات برای آنکه همیشه خوشمزه و خوش طعم شوند
سس ، کرم بهترین کاور در روش پخت سبزیجات
کرم و سس ها راه عالی برای پوشش دادن مزه تلخ برخی سبزیجات هستند، پنیر هم مثل سبزیجات و ماکارونی عالی است. لوبیای سبز را با تخم مرغ
یا بروکلی بخارپز شده همراه با مایونز امتحان کنید ،خمیر هزارلا هم
پیشنهاد خوبی است شما می توانید آن ها را با سبزیجات و غذاهای سالم دیگر
مثل اسفناج و یا ماهی پر کنید.
ترفندهای ساده برای روش پخت سبزیجات برای خوشمزه شدن
چطور سبزیجات را طبخ کنیم تا خوش مزه شوند
اگر
می خواهید سبزیجات را به روشی بپزید تا اشتها را تحریک و طعم بهتری داشته
باشد ، راه های مختلفی وجود دارد که می توانید امتحان کنید بعضی از آن ها
شیرین می شوند وقتی آنها را کباب یا سرخ می کنید ، مثل سیب زمینی
شیرین یا زمانی که سبزیجات ریشه ای، یا کدوتنبل را به روغن آغشته می کنید و
سپس می پزید، روغن به سرعت داغ و از سطح آن تبخیر می شود.
شما می توانید سبزیجات ریشه ای را با جوشاندن نرم کنید چون نسبت به بخار با سرعت بیشتری به پوره تبدیل می شوند
روش پخت سبزیجات رنگی:
بنفش :
سبزیجات بنفش آنتی اکسیدان بالایی دارند . حبوبات، سیب زمینی، مارچوبه و کلم قرمز حاوی آنتوسیانین
هستند :مولکول های قابل حل در آب دارند. وقتی آن ها را بجوشانید ، رنگ خود
را از دست می دهند بنابراین توصیه می کنیم آن ها را خام یا به آب اضافه
کنید. مثالا ، کلم قرمز معمولا در سرکه پخته می شود.
قرمز :
بتانین
چیزی است که برخی غذاهای قرمز مانند چغندر تولید می کند. محلول در آب و
به گرما - حساس است ، پس بهتر است مثل سبزیجات بنفش با آنها برخورد کنید.
سبز:
کلروفیل
مسئول رنگ سبز برخی سبزیجات است. آن هم چنین محلول در آب است. بهتر است
مدت کوتاهی در مقادیر زیادی آب شور بجوشانید، سپس با آب سرد شستشو کنید.
می
توانند بریان و یا سرخ شوند و سپس با عصاره لیمو شیرین شوند. به عبارت
دیگر ، سبزیجات سبز تیره رنگ خود را به راحتی به خاطر کارتنوئید از دست نمی
دهند، که به آن ها رنگ نارنجی یا ته رنگ قرمز می دهد.
سفید:
سیب زمینی، کنگر فرنگی ، گل کلم، پیاز
و دیگر سبزیجات سفید رنگ خود را پس از برش از دست می دهند و یا رنگ قهوه
ای پیدا می کنند به خاطر آنزیم های خاصی در آن ها، آن ها است . با این حال،
می توانید مواد را با نگه داشتن در یک کاسه آب لیمو ترش حفظ کنید. هم چنین توصیه نمی شود آن ها را برای مدت طولانی بپزید یا کباب کنید.
روش پخت سبزیجات رنگی با توجه به رنگ آنها
چند نکته مهم و کاربردی روش پخت سبزیجات:
چگونه سبزیجات را بپزید تا به خوردن آنها اشتها و میل داشته باشید؟
یک سالاد سبز با بروکلی و گوجه.
نمک ، گوجه فرنگی و غذاها را خوش مزه تر می کند.
عسل تلخی کاسنی ،را خنثی می کند .برای سبزیجات تلخ دیگر مثل سبزیجات برگی و سبزیجاتی مانند قارچ، ایده خوبی است که کمی نمک به آن اضافه کنید.
روش پخت سبزیجات با ترکیبات عالی تلخ و شیرین :
نعنا با نخود فرنگی ، جعفری داخل سالاد با سس شیرین ، زیره با هویج کبابی و روغن زیتون با هر دو طعم شیرین و تلخ بسیار عالی است.
سبزیجات شیرین خوش مزه
نخود، هویج، و فلفل
شیرینی دارند که می تواند با عسل، شربت افزایش یابد. این جسورانه است که
شیرینی را با چربی مخلوط کنید، اما اگر می خواهید کسی را متقاعد کنید
سبزیجات بیشتری بخورید، قطعا کارساز است. با این حال، در حالی که سیب زمینی
با کره آب شده و سوپ رقیق واقعا خوش مزه هستند،
سبزیجات تند اسیدی
فلفل و زنجبیل
تازه غذاهایی مثل سوپ را بهتر می کنند اما با احتیاط آن ها را استفاده
کنید. اسیدهایی نظیر عصاره لیمو، سرکه، ریواس، خامه ترش و ماست باعث شیرینی
طبیعی سبزیجات می شوند اما اگر تعادل خوبی از طعم ها می خواهید ، از آن ها
به طور متوسط استفاده کنید.
دستور العمل عالی و روش پخت سبزیجات اشتها آور
این دستورالعمل نمونه عالی از نحوه پخت سبزیجات است ، بنابراین آن ها طعم خوبی دارند و عالی به نظر می رسند.
روش پخت سبزیجات با پنیر
مواد اولیه :
بروکلی ، گل کلم و هویج
3 قاشق سوپ خوری کره ( 60 گرم )
پنیر رنده شده ( برای طعم )
نمک و فلفل ( به طعم )
کمی آب
دستورالعمل
آب را درون تابه بریزد
سپس، بروکلی، گل کلم، هویج، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید.
Search Results
9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات - بیتوته
www.beytoote.com/housekeeping/.../delicious9-vegetables9.html
طعم دهنده های مختلف برای سبزی طعم دهنده سبزیجات , نکته های آشپزی , خوشمزه شدن سیزیجات , نحوه پخت سبزیجات , نکات مهم آشپزی , پخت سبزیجات مختلف , نحوه پخت ... همینطور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیرهسبز به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد. بعد یک ...
انواع روش پخت برای خوشمزه شدن سبزیجات رنگی بدمزه - نمناک
namnak.com/روش-پخت-سبزیجات.p65579
روش پخت سبزیجات و بهترین دستور پخت سبزیجات و چطور سبزیجات خوشمزه بپزیم و خوشمزه شدن سبزیجات پخته و ترفندهای آشپزی جالب در نمناک.
چگونه سبزیها را خوشمزهتر کنیم؟ - Tebyan - تبیان
https://article.tebyan.net › ... › خوراک های ساده و جدید
May 22, 2013 - سبزیجات. 1- بهتر است برخی از سبزیها مانند هویج، گل کلم، پیاز و گوجه فرنگی را اصلاً نپزید. چون این سبزیها به صورت خام خوشمزهتر هستند. ... و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت کم چربی باعث خوش طعم شدن این سبزیها میشود، البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک به آنها اضافه شود!
13 ترفند ساده برای خوشمزه تر کردن نودل رامن - توریستگاه
https://www.touristgah.com › مقالات › غذاهای ملل
Aug 9, 2016 - 13 ترفند ساده برای خوشمزه تر کردن نودل رامن. طرز پخت پای اسپاگتی با پنیر پکورینو. رامِن سرخ شده به روش چینی. رامِن سرخ شده به روش چینی. تهیه غذا از رستوران چینی عالی است، اما اگر از نظر مالی محدودیت هایی داشته باشید، خرید غذا از رستوران برایتان گران تمام می شود. بنابراین می توانید خودتان این غذا را البته ...
سبزیجات را چگونه بخارپز کنیم؟ | پایگاه خبری جماران - امام خمینی ...
https://www.jamaran.ir/...اخبار.../479584-سبزیجات-را-چگونه-بخار...
Aug 8, 2015 - به گزارش جی پلاس، در حالی که شما دارید تدارک باقی پخت و پزتان را می بینید و سبزیجات بخارپز و بعد خیلی ساده با کمی کره تفت داده شده و خوشمزه می شوند و بعد شام آماده است. بخارپز کردن سبزیجات دو مرحله دارد: مرحله اول قطعه قطعه کردن آنها به اندازه ای واحد و تقریباً برابر و مرحله بعدی بخارپز شدن بدون اینکه ...
9 روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات و مراحل شستشوی سبزیجات ...
www.risenews.ir › خانه و خانواده › نکات مهم آشپزی
Mar 27, 2017 - سپس انواع سبزیجات را در آب در حال جوش بریزید، زیرا با این روش آنزیمهای موجود در سبزی حفظ میشوند و ویتامین. ... ۹ روش برای خوشمزه تر کردن سبزیجات ... همینطور که هویج در حال پخته شدن است، یک حبه سیر خرد شده و نصف قاشق چایخوری زیرهسبز به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا مایع غلیظ شود و به هویج بچسبد.
طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی و خوشمزه و 10 ترفند خوشمزه تر شدن آن
namakstan.net › آشپزی و تغذیه › آموزش آشپزی
Sep 21, 2017 - سبزی قورمه سبزی شامل تره ۵۰۰ گرم ، جعفری ۶۰۰ گرم ، گشنیز۱۵۰ گرم ، اسفناج ۱۵۰ گرم و شنبلیله ۵۰ گرم است. بهتر است سبزی خورش قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود. چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش ...
آموزش طرز تهیه قورمه سبزی مجلسی جا افتاده و خوشمزه + تصاویر تزیین
mepatogh.ir › آشپزی و تغذیه › آموزش آشپزی
نکات مهم در طبخ خورشت قورمه سبزی مجلسی. بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. حتی الامکان برای پخت قورمه سبزی از سبزی تازه استفاده کنید. چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های ...
با این دستور غذاها عاشق گل کلم می شوید - برترین ها
www.bartarinha.ir/fa/.../با-این-دستور-غذاها-عاشق-گل-کلم-می-شوید
Feb 19, 2018 - وبسایت بدونیم: شاید باورتان نشود که گل کلم تا چه اندازه می تواند با آشپزی صحیح خوشمزه و دوست داشتنی باشد. ... با این دستور غذاها عاشق گل کلم می شوید. طرزتهیه: 1-گلم کلم را بشوئید و ریز ریز کنید و در آب ۷ دقیقه بجوشانید. 2-سبزیجات را خرد کنید. تخم مرغ و شیر را ... با اضافه کردن پنیر خوشمزه تر هم می شود.
سبزیجات بخار پز - فیدیلیو
https://fidilio.com › بشقاب سبز
این راه یکی از آسانترین راهها برای بخارپز کردن سبزیجات و فرستادن آنها به بشقاب غذاست. بدون اینکه نیاز باشد خیلی فکر کنید و یا وقت زیادی صرف کنید. سبزیجات ساده و خودمانی، بخارپز میشوند، درحالی که شما دارید تدارک باقی پخت و پزتان را میبینید و بعد خیلی ساده با کمی کره تفت داده شده و خوشمزه میشوند و بعد، همین! شام آماده ...
Missing: تر
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی جا افتاده و خوشمزه | ستاره
setare.com/fa/.../طرز-تهیه-خورشت-قورمه-سبزی-جا-افتاده-و-خوشمزه
خورشت قورمه سبزی یک غذای خوشمزه اصیل و لذیذ ایرانی است. ... بعد از نیم پز شدن لوبیا و گوشت، سبزی سرخ شده، لیمو عمانی و آب را به مواد اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خورش با حرارت ملایم کاملا پخته و جا بیفتد. ... چرا که خورش قورمه سبزی خوشمزه تر و خوش رنگ تر می شود و صد البته ویتامین های موجود در سبزی بهتر حفظ می شود.
دانستنی های آشپزی - رژیم سلامتی
https://www.foodregime.com/.../295-دانستنی-های-آشپزی.html
Sep 5, 2013 - نکته ی 14-اگر شما هم از جمله خانمهایی هستید که عقیده دارید، اگر غذا با حرارت ملایم پخته شود خوشمزه تر است لازم است بدانید که گاهی این روش، نتیجه دلخواه ندارد به عنوان نمونه اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود و اطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آنرا روی ...
روش پختن خورشت قرمه سبزی خوشمزه تر | مجله مد ، آرایش ، بهداشتی ...
mag.ernika-co.com › آشپزی
Apr 5, 2017 - برای داشتن خورشت قورمه سبزی خوشمزه باید فوت و فن کوزه گری را آموخت. اکثر اشپزها معمولا ریختن آب کم و جا انداختن خورشت و استفاده از پیازداغ طلایی زیاد و به کار بردن ادویه مناسب را لازمه ی یک خورشت لذیذ می دانند. در این مقاله به شما نکاتی در مورد خوشمزه تر شدن خورشت قرمه سبزیتان آموزش داده می شود.
سبزی پلو با ماهی بهترین طرز تهیه با تصاویر
https://parnianmedia.com/.../سبزی-پلو-با-ماهی-بهترین-طرز-تهیه-...
سبزی پلو با ماهی را با انواع ماهی ها می توان تهیه کرد و انتخاب ماهی بر اساس سلیقه و نظر افراد مختلف انجام می شود ، ماهی در کنار سبزی پلو معمولا سرخ و یا در فر پخته شده و ... در این مقاله پرنیان به آموزش کامل سبزی پلو با ماهی پرداخته ایم و یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی را با تصاویر مرحله به مرحله و نکته های خوشمزه تر شدن در ادامه همین ...
کلم پلو طرز تهیه با فوت و فن های خوشمزه شدن
https://parnianmedia.com/.../کلم-پلو-طرز-تهیه-با-فوت-و-فن-های-...
البته یک کلم پلوی معروف در کشور ما پخته می شود که کلم پلوی شیرازی است و دستور متفاوتی دارد و طعم و ظاهر آن هم متفاوت است . در این مقاله ... در ادامه مطلب ادویه های مخصوص کلم پلو و نکات مهم خوشمزه تر شدن آن آموزش داده شده است ، پس در ادامه با پرنیان همراه شوید تا خاص ترین دستور کلم پلو را با تصاویر و توضیحات کامل آموزش ببینید ...
آموزش طرز تهیه خورش قورمه سبزی و اصول پخت قورمه سبزی خوشمزه - همدوره
hamdore.com › آشپزی و تغذیه › آموزش آشپزی
Rating: 4.7 - 3 votes
Nov 24, 2017 - طرز تهیه و دستور پخت. برای اینکه نفخ لوبیا قرمز موجود در خورشت قورمه سبزی را بگیریم باید لوبیا را برای چند ساعت در آب بخیسانیم. اگر امکانش باشد که از شب قبل لوبیا قرمز را بخیسانیم خیلی بهتر است و کاملا نفخش برطرف می شود ضمن اینکه راحت تر پخته می شود. لوبیا قرمز می تواند رنگ خورشت را سیاه کند ...
آموزش طرز تهیه خورش کرفس و اصول خورشت کرفس مجلسی و خوشمزه - همدوره
hamdore.com › آشپزی و تغذیه › آموزش آشپزی
Rating: 2.5 - 2 votes
البته در بعضی مواقع مانند قورمه سبزی در این خورش هم از لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده ... کرفس تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه خورش کرفس در ادامه با همدوره همراه باشید. ... برای خوشمزه تر شدن خورشت کرفس توصیه می شود از گوشت سر دست گوسفند یا گوشت مغز ران گوساله استفاده کنید. البته در ...
۲۰ تـوصـیـه جالب که غذای شما را خوش طعم تر می کند - نیک صالحی
www.niksalehi.com/.../۲۰-تـوصـیـه-جالب-که-غذای-شما-را-خوش-طعم.h...
Jul 1, 2011 - او هر وقت بیکار می شود، سری به سایت های آشپزی می زند تا با جدیدترین و سالم ترین روش ... چون این سبزی ها به صورت خام خوشمزه تر هستند. ... ۶) پختن ساقه کرفس، کنگر و بروکلی با آب مرغ یا آب گوشت باعث خوش طعم شدن این سبزی ها می شود. البته به شرطی که زیاد حرارت نبینند و بعد از پخت هم کمی سرکه بالزامیک ...
طرز تهیه ترشی کلم خوشمزه یا ترشی گل کلم • برفانک
https://www.barfanak.com › آشپزی
طرز تهیه ترشی کلم : برای تهیه ترشی گل کلم شما به گل کلم ، سرکه ، موسیر، سیب ترشی و . ... کلم موضوع این بخش از سایت برفانک است. همه ما دوست داریم در کنار غذا ماست ، سبزی یا ترشی بخوریم. شما می توانید ترشی گل کلم را در منزل تهیه کرده و با غذا میل کنید. طرز تهیه ترشی کلم ... ولی خب این ترشی با همه مواد خوشمزه تر می شود.
سوشی | انواع سوشی | طرز تهیه انواع سوشی کلاسیک - مجله ریحون
https://www.reyhoon.com/blog/سوشی-طرز-تهیه-انواع-سوشی/
Rating: 5 - 1 vote
Oct 8, 2017 - در این نوع سوشی، روی قطعه ای از برنج که اصولا بیزی شکل است، تکه ای ماهی قرار میگیرد و سپس با تخم مرغ و یا دیگر حبوبات داخل آن پر می شود. ... از تکنیک های دیگر برای خوشمزه تر
کردن سوشی کلاسیک، این است که آن را قبل از مصرف، به مدت کوتاهی در یک
کاسه پر از سس سویا قرار داده تا کاملا طعم چاشنی را به خود ...
طرز تهیه سوپ جو با سه روش متفاوت و نکات طلایی پخت بهتر - آرگا
arga-mag.com › آشپزی
Apr 11, 2016 - طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و خوش طعم با 3 روش متفاوت و دستور پخت سوپ جو با طعم بی نظیر به همراه نکات طلایی برای طبخ بهترسوپ جو را در ادامه مشاهده خواهید کرد. ... بهتر است که در طرز تهیه سوپ جو از آب مرغ استفاده نمایید زیرا سوپ خوشمزه تر می شود و از طرفی چون آب مرغ بی رنگ است برای سوپ جوی سفید مناسب تر ...
جام جم سرا - هر قرمه سبزیای ، "قرمه سبزی" نمیشه!
jamejamonline.ir/sara/.../هر-قرمه-سبزیای-،-قرمه-سبزی-نمیشه
Feb 6, 2013 - یک بشقاب خورش خوری پر از سبزی پخته شده و بدرنگ که آبش یک طرف می رود و گوشت و لوبیایش یک طرف ! مطمئنا شما هم به این نمی گویید قرمه ... البته بعضی از خانم ها گشنیز و مقدار کمی نعنا هم به سبزی قورمه اضافه می کنند و بر این باورند که باعث خوشمزه تر شدن غذا می شود. اگر کمی اسفناج هم داخل خورش بریزید، ...
دستور پخت کلم پلو شیرازی - تاپ تو ایت
www.toptoeat.ir/Recipe/Detail/کلم-پلو-شیرازی/14125
3 - سبزی کلم پلو خرد شده (شوید، تره، ترخون، ریحان ) 500 گرم ... ( طرز تهیه کوفته ریزه ) پیاز را روی گوشت چرخ کرده رنده می کنیم و آرد نخودچی ؛ زردچوبه ؛ فلفل ؛ ادویه و نمک را اضافه کرده خوب ورز می دهیم از گوشت به اندازه یک فندق ... اگر مقدار کلم از مقدار ذکر شده در دستور بیشتر شد هیچ گونه ایرادی نیست بلکه خوشمزه تر می شود.
تماشا | تهیه پیتزا سبزیجات در خانه و خمیر جادویی پیتزا ایتالیا ...
tamasha.com/v/8bywy
Nov 20, 2017 - Uploaded by آشپزی ایمان
تهیه پیتزا سبزیجات در خانه هم خوشمزه تر از بیرون می شود و هم سالم تر. در این برنامه آموزش خمیر جادویی پیتزا ایتالیایی را میدهم که خیلی راحته. این خمیر پیتزا ...
70 نکته و ترفند مهم آشپزی - باشگاه خبرنگاران
https://www.yjc.ir › وبگردی › وبگردی
May 6, 2016 - نکته 14- اگر شما هم از جمله خانمهایی هستید که عقیده دارید، اگر غذا با حرارت ملایم پخته شود خوشمزه تر است لازم است بدانید که گاهی این روش، نتیجه دلخواه ندارد به عنوان نمونه اگر می خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود و اطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آنرا روی ...
خوشمزه ترین غذا های آذربایجان ( باکو ) + عکس | توریست اپ (نرم افزار ...
tourist20.org/خوشمزه-ترین-غذا-های-آذربایجان/
Jan 2, 2018 - غذاهای آذربایجانی معمولا در ظروف مسی پخت می شود، و در جام ها و بشقاب های مسی سرو می شود. و می توان به حفظ روش های باستانی برای طبخ انواع غذاها اشاره کرد. خوشمزه-ترین-غذا-های-آذربایجان-توریست-اپ۳. غذاهای آذربایجانی دربردارنده انواع مختلفی از سبزیجات مانند بادمجان، گوجه، فلفل دلمه، اسفناج، کلم، پیاز، تره، چغندر، ...
طرز تهیه شور با کلم و هویج مرحله به مرحله • دونفره
https://www.2nafare.com › آشپزی
به نظر من از بین همه ی ترشیها، شور یه چیز دیگه است اون تردی که کلم و هویج و کرفس دارن وقتی میان زیر دندونت حرف ندارن، اصلا مزه غذاها وقتی همراه شور خورده میشن چند برابر خوشمزه تر میشه. پس حالا که پاییزه و کلم و هویجم فراوونن پاشین دست به کار بشین و یه شور خوشمزه خونگی درست کنین. کلم شور X. کلم شور ...
آموزش کامل طرز تهیه خورشت کرفس خوشمزه - بانوی شهر
https://banooyeshahr.com › دست پخت بانوی شهر
Rating: 5 - 1 vote
Feb 14, 2017 - اگر نعنا و جعفری تازه ندارید می توانید از هر کدام یک قاشق غذا خوری سبزی خشک استفاده کنید. برای خوش طعم شدن خورشت لیمو عمانی را قبل از استفاده داخل کمی آب خیسانده تا پوست آن کمی نرم شود سپس با چنگال آن را سوراخ کنید بعد به مواد اضافه کنید. اگر از گوشت گوسفندی استفاده کنید خورشت خوشمزه تر می شود.
کوکو سبزی | طرز تهیه کوکو سبزی - آکاایران
www.akairan.com/ashpazi/koko1/5335.html
کوکو سبزی یکی از غذاهایی است که سرشار از ویتامین بوده و به دلیل سریع آماده شدن و استفاده از آن بصورت سرد و همچنین پخت نسبتا آسان با آسیاب سبزی خرد کن آکا محبوب بسیاری از خانواده ها می باشد ، استفاده از سبزیجات و گنجاندن غذاهایی که در آنها از گوشت کمتر استفاده می شود می تواند موجب سلامت بشتر شما گردد. در این بخش از ...